Csomagolás és termékcímke

Csomagolás vásárlás és termékcímke nyomtatás egy lépésben

A csomagolás beszerzés összetett folyamat, komoly tervezést igényel, nem beszélve a kapcsolódó folyamatok összehangolásáról úgy, mint a termékünkre kerülő címke megtervezése, vagy a kész grafikai anyag kinyomtatása.

Az All In Packaging weboldalon történő csomagolásvásárlás során lehetősége van, akár a termékre kerülő címke megvásárlására is.

Legyen szó flakonról, tégelyről, beszerzési folyamatait leegyszerűsítheti azzal, ha a csomagolásra kerülő címkét a csomagolás megvásárlásával egy időben, egy helyről szerzi be.

Miért előnyös, ha a csomagolás beszerzése során a címkét is tőlünk vásárolja?

  • digitális nyomtatási eljárásaink költséghatékonyak, ezáltal kedvező árakat tudunk biztosítani kis és nagy mennyiség megrendelése esetén egyaránt
  • egyetlen vásárlási folyamat során tudhatja le a csomagolás megvásárlását és a termékre kerülő címke beszerzését is, ezzel pedig időt és pénzt takaríthat meg
  • a csomagolás és a címke egyszerre kerül kiszállításra, a csomagolás beszerzése után nem kell a címke megrendelésével időznie, illetve annak kiszállítására várnia, adott esetben többletköltségért
  • csomagolásaink paramétereit tökéletesen ismerjük, így a címkézhető, dekorálható felületek pontos méreteivel is tisztában vagyunk, ezáltal bizonyos cikkekhez már meglévő sabloncímkével is rendelkezünk
  • termékeink anyagához, sőt akár vásárlóink végtermékéhez megfelelő nyomtatási eljárásokat tudunk ajánlani (pl.: samponhoz nem biztos, hogy a címke lesz a megfelelő eljárás, lehetséges alternatíva lehet a flakonra, tubusra történő UV nyomtatás)

Próbálja ki címketervező csapatunkat!

Csomagolásfejlesztés, dizájn és címketervezés területén is számíthat ránk.

Amennyiben nincs még kész grafikai anyaga, grafikus csapatunk rövid határidővel a lehető legjobb dizájnt tervezi meg terméke csomagolására.

Terméke csomagolása és címkéje a legbeszédesebb eszköz az értékesítés növelésében.
A kozmetikai, háztartási-vegyipari és gyógyszeripari csomagolások területén eltöltött több mint 20 éves tapasztalatunkkal segítünk, hogy terméke kiemelkedjen a tömegből.

Amennyiben nincs kész grafikai anyaga, az ajánlatkérés gyors és egyszerű:

írja meg nekünk milyen csomagoláshoz szeretne dekorációt
foglalja össze egy rövid leírás (brief) keretein beül, hogy milyen terméke van, kiknek szól, és mit szeretne kifejezni

  1. Válasszon csomagolóanyagot
  2. Terveztessen címkét (opcionális)
  3. Közösen kiválasztjuk a kívánt nyomtatási eljárást
  4. Legyártjuk a kívánt darabszámot

Intézze a komplett címketervezést és megrendelést online!

A címke megtervezésétől kezdve azonnali, oda-vissza kommunikációval segítjük ügyfeleinket.
Akár a nálunk vásárolt csomagolóanyaghoz szeretne címkét, vagy egyéb nyomdai kivitelezésre van szüksége, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére.
Intézze a megrendelést, a korrekciók kérését online, egyszerűen. Ha mégsem lenne elég a digitális proof, akár mintát is kérhet, melyet csakúgy, mint a megrendelt munkákat, az egész EU területén, kedvezményes áron szállítunk ki.

Nordtek nyomda a XVII. kerületben

Nyomdánk Budapesten a XVII. kerületben a Pesti út 474. szám alatt található. Autóval érkező ügyfeleink az M0 autóútról Budapest felé a Pesti útra történő lehajtással, vagy Rákosszentmihály központtól a városból kifelé autózással érhetnek el.
Ingyenes parkolással és gyors kiszolgálással állunk rendelkezésre.
Amennyiben BKV-val érkezik Rákosszentmihály központjától a 162-es busz Zsigmond utcai megállójából pár perc séta után ér el bennünket.

Mielőtt ellátogat hozzánk érdemes megfontolni, hogy online ügyintézés keretein belül mindenben segítségére tudunk lenni, az ország bármely pontján is tartózkodjon.
Kedvező szállítási díjainknak köszönhetően az elkészült anyagot olcsón és gyorsan eljuttatjuk Önhöz. Amennyiben csomagolást is rendel, akár egy megrendelésen belül szállítjuk a kívánt dekorációs megoldással.