Területi lefedettség

Európán belül és kívül egyaránt törekszünk arra, hogy minél több országban hatékonyan kiszolgálhassuk vevőinket. Rendszerünk már több mint 15 nyelven elérhető és számos országban helyi partnereink segítségével juthat hozzá a kívánt csomagoláshoz. Az All In Packaging oldalain Ön is vásárolhat folyamatosan bővülő termékkínálatunkból, akár nemzetközi partnereinken keresztül. Csomagolóanyag-beszállítóként pedig Ön is csatlakozhat rendszerünkhöz.

Innováció

Az innovatív csomagolások nagyban befolyásolják a termékek piacképességét. Az All In Packaging a legújabb csomagolási megoldásokat kínálja Önnek és partnereinek. Beszállítóként új termékeinek Ön is hamar piacot találhat.

Bízza szakértőkre termékei csomagolását!

Cégünk 1997 óta forgalmaz csomagolóanyagokat. Mára több ezer cégnek segítettünk csomagolások megvalósításában. Ügyfeleink között a kisvállalkozásoktól a multinacionális cégekig számos iparág képviselője megtalálható. Segítünk Önnek abban, hogy terméke a leghatékonyabb csomagolásban kerüljön a boltok polcaira.

Saját márkás terméke

3 egyszerű lépésben lehet saját márkás terméke! Innovatív marketing eszköz, upsell termék vagy céges ajándék? Szolgáltatásunk segítségével a kis- és középvállalkozások számára is elérhetővé válnak a saját márkás termékek, akár kis tétel megrendelése esetén is.

Csomagolás nagykereskedés

Csomagolóanyag kínálatunk széles választéka sokoldalú megoldásokkal szolgál a legtöbb iparág számára, mint a kozmetika, vegyipar, egészségügy és élelmiszeripar. Karos szórófejek, pumpák, tégelyek, flakonok, habpumpák, kartondobozok, élelmiszer-csomagolás és még számos csomagolóanyag típus kapható. Látogasson el az All In Packaging oldalaira, ahol ezeket azonnal megrendelheti!

Kreatív csomagolás

Ütős és egyedi csomagolást szeretne? Csomagolóanyagok gyártása és kereskedelme mellett vállaljuk azok grafikai- és formatervezését is. Ügyfélközpontú szemléletünkkel már 15 éve kínálunk hatékony megoldást vevőink igényeinek kielégítésére. Az állandóan változó piaci igényekkel folyamatosan bővülő termékskálánkkal és naprakész szaktudásunk segítségével vesszük fel a versenyt.

Csomagolást keres?

Csomagolási komponensek széles választékát kínáljuk számos iparág számára. A csomagolóanyagok gyártása, kis-, és nagykereskedelme mellett kapcsolódó szolgáltatásokkal válik teljessé kínálatunk. Termékeinkkel és szolgáltatásainkkal segítünk Önnek a kívánt csomagolás megvalósításában.

Quality Discount Packaging

QDP szolgáltatásunkkal vevőt találunk feleslegessé vált csomagolóanyagaink számára, vagy épp Önnek kínálunk ezzel jó minőségű, ám költséghatékony alternatívát. Az újrahasznosítás így új értelmet nyer: kevesebb költség és energiafelhasználás, valamint alacsonyabb hulladék kibocsátás érhető el, mint az ismételt feldolgozás esetében.

Nyomdai munkák rendelésére vonatkozó általános szerződési feltételek

Megrendelés, Anyagleadás

Megrendelő a nyomtatandó grafikájának véglegesítését követően megkezdheti a rendelési műveletet a Nordtek Imexco Kft. irányába (továbbiakban: Szállító). Megrendelést csak írásos formában fogadunk el, hivatkozással a kapott árajánlat sorszámára. A rendelés leadását követően a Szállítónak nem áll módjában elfogadni további változtatási igényeket, továbbá semmilyen formában nem ajánl fel visszatérítést. Ennek megfelelően a felülvizsgálati és lektorálási problémák - mint például helyesírási hibák, általános tartalmi hibák -, teljes mértékben a Megrendelő felelősségi körébe tartoznak. Szállító nem nyújt segítséget ezekben a feladatokban, kivéve, ha a korábbiakban ettől eltérő megegyezés történt a felek között. Amennyiben nincs nyomtatásra alkalmas grafikai anyaga, vállaljuk azok nyomdakésszé alakítását szerkesztési díj felszámolása mellett. Az nyomdai munkák végleges grafikai terve e-mail-ben kerül továbbításra a Megrendelő részére, a gyártás kezdete előtti jóváhagyás céljából.
Minden esetben törekedjen a grafikai fájlokat vektoros pdf-ként, “görbézett/beágyazott” fontokkal, CMYK színekkel, PC CorelDRAW kompatibilis formában megküldeni számunkra. A nyomdai fájlok elkészítéséhez tanácsokat itt talál.
Árajánlataink a keltezést követő 5 munkanapig érvényesek.

Gyártási idő

A gyártási, elkészülési határidő minden esetben az alábbi feltételek teljesülése után indul:
- a megrendelő által jóváhagyott, végleges gyártási fájlok megérkeztek, azokat a nyomdánk elfogadta, vagy a nyomdánk által készített nyomdakész anyagokat a vevő írásban elfogadta és a megrendelést az ajánlat számára történő hivatkozással elküldte.
- az megrendelés ellenértéke, a bankszámlánkra megérkezett.

A szállítási idő a szállítás módján (például légiposta, fuvar stb.), és a szállítási címen múlik.
A Megrendelő nem megfelelő (pl.: sérült PDF-állomány, nem görbézett, vektoros fájl, stb.), vagy késedelmes grafikai fájlok leadása esetén a teljesítési határidő a késedelemnek megfelelő mértékben meghosszabbodik. A szállító egyoldalú késedelme ezzel kizárásra kerül. Az indokolatlanul hosszú időt meghaladó anyagleadási késedelem esetén a Szállító jogosulttá válik a Megrendelés visszautasítására. Ebben az esetben a Megrendelő köteles a Szállítónak a teljesítéssel összefüggésben addig felmerült költségeit megtéríteni. További szállítással kapcsolatos információért, kérjük, látogasson el a http://allinpackaging.hu/szallitas.html oldalunkra. Gyorsított szállítási igény esetén az ezzel járó költségek a Megrendelőt terhelik. A gyorsított szállítás lehetősége függhet a fuvarozó cég rendelkezésre állásától is. A szállítási idő a megrendeléskor kerül meghatározásra.

Reklamáció

Minden rendelés végleges. Szállítónak nem áll módjában a költségek visszatérítése a megrendelés véglegesítését követően. Szállító javasolja jelen „Nyomdai munkák rendelésére vonatkozó Általános Szerződési Feltételek”alapos átolvasását a nyomdai megrendelés megkezdése előtt. Amennyiben egy megrendelés véglegesített, az elállás és visszatérítés nem lehetséges. A Megrendelő esetleges minőségi kifogását köteles az átadás-átvételtől számított 48 órán belül írásban közölni a Szállítóval. A kifogás kivizsgálása érdekében a Megrendelő köteles az átvett termékeket a Szállítóhoz eljuttatni és a reklamációval kapcsolatos minden információt megadni. Ha a kifogásolt termékeket a Vállalkozó nem tudja megvizsgálni, a Vállalkozó reklamációt nem fogad el. Minőségbeli, méretbeli, színbeli reklamációt a Szállító nem fogad el nyomdai munkák esetében különös tekintettel arra, hogy a nyomtatás megkezdése előtt a Megrendelő jóváhagyása megtörtént. Ofszet, flexo és szitanyomás esetén proof és pantone szín hiányában a Szállító színbeli reklamációt nem fogad el nyomdai anyagoknál. Amennyiben a Megrendelő szeretné a terméket megrendelés előtt megtekinteni, mintadarabot kérhet, melynek költsége a Megrendelőt terheli.

Elállási feltételek

Amennyiben adott rendelés feldolgozásra és gyártásba került, nincs további lehetőség a megrendelés törlésére, vagy bármiféle visszatérítés igénylésére. A véglegesített grafikai munka teljes felelőssége a Vevőt terheli.

Tervezési díjak

Grafikai tervezési díjaink meghatározása a mindenkori, weboldalunkon is megtalálható "Grafikai csomagjaink" szerint történik. Grafikai csomagjaink és gyártási költségekkel kapcsolatos további információ elérhető az alábbi linken: https://allinpackaging.hu/cimkezes-3.html

Képek szerzői jogvédelme

A Szállító részére továbbított képek teljes mértékben a Megrendelő tulajdonát képezik, Szállító azokat bizalmasan kezeli. A benyújtott képekért teljes mértékben a Megrendelő felel. Kérjük, ne küldjön olyan jogvédett képeket, amelyek nem az Ön tulajdonát képezik! Szállító vállalja, hogy tartózkodik bármely számára elküldött kép mindennemű újrahasznosításától, kivéve, ha a felek korábban másban állapodtak meg. Szállító által a képek határozatlan ideig kerülnek tárolásra, az anyagok Megrendelő általi újrarendelési lehetőségének biztosítása érdekében.

Felelősség

A Szállító nem vizsgálja a Megrendelő által átadott film, lemez, PS, PRN, JPG, TIF, PDF egyéb file tartalmát, helyesírását, esztétikáját, továbbá az azokban szereplő szerzői jogok, kiadói jogok és egyéb jogok sértetlenségét stb. így azokért felelősséget sem vállal. A Szállító nem vállal felelősséget az általa készített nyomatokon szereplő adatok illetve információk valódiságáért, azért minden esetben a Megrendelőt terheli a felelősség. A Megrendelő által valakinek a rovására történő károkozás, csalás miatt a Szállító kizárja kártérítési felelősségét. A Megrendelő a megrendelés leadásával kijelenti, hogy az átadott megrendelés tárgya tekintetében a megrendeléshez szükséges minden joggal rendelkezik, ezzel a Szállítót felmenti minden olyan igény alól, amelyet harmadik fél a szerzői jogok, személyiségi jogok és egyéb jogvédelem megsértése miatt emel.

Figyelmeztetés: Bármely olyan gyakorlat szabályozására, amelyre jelen, a „Nyomdai munkák rendelésére vonatkozó Általános Szerződési Feltételek” nem tér ki, a Nordtek Imexco Kft. által meghatározott ÁSZF irányelvei a mérvadóak. (Az ÁSZF megtekintéséhez kattintson ide.)

A NordtekGroup 1997 óta forgalmaz csomagolóanyagokat. Eddig közel tízezer ügyfelünknek segítettünk csomagolások megvalósításában világszerte. Partnereink között a kisvállalkozásoktól a multinacionális cégekig számos iparág képviselője megtalálható.

© 2009-2017 Nordtek Packaging