Területi lefedettség

Európán belül és kívül egyaránt törekszünk arra, hogy minél több országban hatékonyan kiszolgálhassuk vevőinket. Rendszerünk már több mint 15 nyelven elérhető és számos országban helyi partnereink segítségével juthat hozzá a kívánt csomagoláshoz. Az All In Packaging oldalain Ön is vásárolhat folyamatosan bővülő termékkínálatunkból, akár nemzetközi partnereinken keresztül. Csomagolóanyag-beszállítóként pedig Ön is csatlakozhat rendszerünkhöz.

Innováció

Az innovatív csomagolások nagyban befolyásolják a termékek piacképességét. Az All In Packaging a legújabb csomagolási megoldásokat kínálja Önnek és partnereinek. Beszállítóként új termékeinek Ön is hamar piacot találhat.

Bízza szakértőkre termékei csomagolását!

Cégünk 1997 óta forgalmaz csomagolóanyagokat. Mára több ezer cégnek segítettünk csomagolások megvalósításában. Ügyfeleink között a kisvállalkozásoktól a multinacionális cégekig számos iparág képviselője megtalálható. Segítünk Önnek abban, hogy terméke a leghatékonyabb csomagolásban kerüljön a boltok polcaira.

Saját márkás terméke

3 egyszerű lépésben lehet saját márkás terméke! Innovatív marketing eszköz, upsell termék vagy céges ajándék? Szolgáltatásunk segítségével a kis- és középvállalkozások számára is elérhetővé válnak a saját márkás termékek, akár kis tétel megrendelése esetén is.

Csomagolás nagykereskedés

Csomagolóanyag kínálatunk széles választéka sokoldalú megoldásokkal szolgál a legtöbb iparág számára, mint a kozmetika, vegyipar, egészségügy és élelmiszeripar. Karos szórófejek, pumpák, tégelyek, flakonok, habpumpák, kartondobozok, élelmiszer-csomagolás és még számos csomagolóanyag típus kapható. Látogasson el az All In Packaging oldalaira, ahol ezeket azonnal megrendelheti!

Kreatív csomagolás

Ütős és egyedi csomagolást szeretne? Csomagolóanyagok gyártása és kereskedelme mellett vállaljuk azok grafikai- és formatervezését is. Ügyfélközpontú szemléletünkkel már 15 éve kínálunk hatékony megoldást vevőink igényeinek kielégítésére. Az állandóan változó piaci igényekkel folyamatosan bővülő termékskálánkkal és naprakész szaktudásunk segítségével vesszük fel a versenyt.

Csomagolást keres?

Csomagolási komponensek széles választékát kínáljuk számos iparág számára. A csomagolóanyagok gyártása, kis-, és nagykereskedelme mellett kapcsolódó szolgáltatásokkal válik teljessé kínálatunk. Termékeinkkel és szolgáltatásainkkal segítünk Önnek a kívánt csomagolás megvalósításában.

Quality Discount Packaging

QDP szolgáltatásunkkal vevőt találunk feleslegessé vált csomagolóanyagaink számára, vagy épp Önnek kínálunk ezzel jó minőségű, ám költséghatékony alternatívát. Az újrahasznosítás így új értelmet nyer: kevesebb költség és energiafelhasználás, valamint alacsonyabb hulladék kibocsátás érhető el, mint az ismételt feldolgozás esetében.

Nyomdai munkák rendelésére vonatkozó ÁSZF

Grafika jóváhagyása

Vevő a címke grafikájának véglegesítését követően megkezdheti a rendelési műveletet a Nordtek Imexco Kft. irányába (továbbiakban: Szállító). A rendelés leadását követően a Szállítónak nem áll módjában elfogadni további változtatási igényeket, továbbá semmilyen formában nem ajánl fel visszatérítést. Ennek megfelelően a felülvizsgálati és lektorálási problémák - mint például helyesírási hibák, általános tartalmi hibák -, teljes mértékben a Vevő felelősségi körébe tartoznak. Szállító nem nyújt segítséget ezekben a feladatokban, kivéve, ha a korábbiakban ettől eltérő megegyezés történt a felek között. A címkék végleges grafikai terve e-mail-ben kerül továbbításra a Vevő részére, a gyártás kezdete előtti jóváhagyás céljából.

 

Gyártási idő

A megrendelt címkék digitális terveinek Vevő általi jóváhagyását követően Szállító megkezdi a címkék gyártását, amely maximum 5 munkanapon belül teljesül. A szállítási idő a szállítás módján (például légiposta, fuvar stb.), és a szállítási címen múlik. További szállítással kapcsolatos információért, kérjük, látogasson el a http://allinpackaging.hu/szallitas.htmloldalunkra. Gyorsított szállítási igény esetén az ezzel járó költségek a Vevőt terhelik. A gyorsított szállítás lehetősége függhet a fuvarozó cég rendelkezésre állásától is. A szállítási idő a megrendeléskor kerül meghatározásra.

 

Visszatérítés nem lehetséges

Minden rendelés végleges. Szállítónak nem áll módjában a költségek visszatérítése a címkerendelés véglegesítését követően. Szállító javasolja jelen „Címke rendelésre vonatkozó Általános Szerződési Feltételek” alapos átolvasását a címkerendelés megkezdése előtt. Amennyiben egy megrendelés véglegesített, az elállás és visszatérítés nem lehetséges.

 

Elállási feltételek

Amennyiben adott rendelés feldolgozásra és gyártásba került, nincs további lehetőség a megrendelés törlésére, vagy bármiféle visszatérítés igénylésére. A véglegesített grafikai munka teljes felelőssége a Vevőt terheli.

 

Tervezési díjak

Grafikai tervezési díjaink meghatározása a mindenkori, weboldalunkon is megtalálható "Grafikai csomagjaink" szerint történik. Grafikai csomagjaink és gyártási költségekkel kapcsolatos további információ elérhető az alábbi linken: https://allinpackaging.hu/cimkezes-3.html

Képek szerzői jogvédelme, felhasználási feltételek, Szállító lemondási/elállási joga

A Szállító részére továbbított képek teljes mértékben a Vevő tulajdonát képezik, Szállító azokat bizalmasan kezeli. A benyújtott képekért teljes mértékben a Vevő felel. Kérjük, ne küldjön olyan jogvédett képeket, amelyek nem az Ön tulajdonát képezik! Szállító vállalja, hogy tartózkodik bármely számára elküldött kép mindennemű újrahasznosításától, kivéve, ha a felek korábban másban állapodtak meg. Szállító által a képek határozatlan ideig kerülnek tárolásra a címkék Vevő általi újrarendelés lehetőségének biztosítása érdekében.

Felelősség

A Szállító nem vizsgálja a Megrendelő által átadott film, lemez, PS, PRN, JPG, TIF, PDF egyéb file tartalmát, helyesírását, esztétikáját, továbbá az azokban szereplő szerzői jogok, kiadói jogok és egyéb jogok sértetlenségét stb. így azokért felelősséget sem vállal. A Szállító nem vállal felelősséget az általa készített nyomatokon szereplő adatok illetve információk valódiságáért, azért minden esetben a Megrendelőt terheli a felelősség. A Megrendelő által valakinek a rovására történő károkozás, csalás miatt a Szállító kizárja kártérítési felelősségét. A Megrendelő a megrendelés leadásával kijelenti, hogy az átadott megrendelés tárgya tekintetében a megrendeléshez szükséges minden joggal rendelkezik, ezzel a Szállítót felmenti minden olyan igény alól, amelyet harmadik fél a szerzői jogok, személyiségi jogok és egyéb jogvédelem megsértése miatt emel.

 

Figyelmeztetés: Bármely olyan gyakorlat szabályozására, amelyre jelen, a „Címke rendelésre vonatkozó Általános Szerződési Feltételek” nem tér ki, a Nordtek Imexco Kft. által meghatározott ÁSZF irányelvei a mérvadóak. (Az ÁSZF megtekintéséhez kattintson ide.)

 

 

A NordtekGroup 1997 óta forgalmaz csomagolóanyagokat. Eddig közel tízezer ügyfelünknek segítettünk csomagolások megvalósításában világszerte. Partnereink között a kisvállalkozásoktól a multinacionális cégekig számos iparág képviselője megtalálható.

© 2009-2017 Nordtek Packaging