Nyomdai megoldások a zeneipar számára!


Nyomdai és wrapping szolgáltatásaink a zeneiparban szereplők számára is remek lehetőségeket kínálnak.
Zenekarok, zenészek felé sokszínű termékpalettával rendelkezünk, ami akár teljes tartalommal bíró merchandise, vagy akár hangszertestek, díszítőelemek (dobtestek, gítárok, koptatók) wrapping, vagy nyomtatott fóliával történő átalakítása, de a célirányú, hagyományos nyomtatott reklámtermék is lehet.


Logózott reklámtermékek minden mennyiségben
A merchandise termékek széles skálája az alapszintű reklám-, az egyedi emléktárgyaktól kezdve egészen a nyomtatott hanghordozókig terjed (logózott öngyújtók, tollak, pengetők, pólók, matricák, kulacsok, fesztivál-poharak, italos palackok,…és sorolhatnánk napestig).


Hangszerek, autók, turnébuszok fóliázása
A hangszertestek, alkatrészek, de akár a szállítójárművek vizuális átalakítása extra 3d wrapping fóliával történik, amely esetben minden igényt kielégítő anyag- és színválasztékkal állunk rendelkezésre. Érdemes elgondolkodni és körülnézni mintaanyagaink között.
Nyilván hagyományos papíralapú nyomdai szolgáltatásaink sem hagyhatók ki, hiszen a szinte naponta használandó nyomtatványokat, a hirdetőplakátokat, szórólapokat, CD-borítókat, öntapadós matricákat szerencsére még nem pótolja a WEB világa.