Címkenyomtatás, digitális nyomtatás


Csomagolás vásárlás és címkenyomtatás egy helyen

A csomagolás beszerzés összetett folyamat, komoly tervezést igényel, nem beszélve a kapcsolódó folyamatok összehangolásáról úgy, mint a termékünkre kerülő címke megtervezése, vagy a kész grafikai anyag kinyomtatása.

Az All In Packaging weboldalon történő csomagolásvásárlás során lehetősége van, akár a termékre kerülő címke megvásárlására is.

Legyen szó flakonról, tégelyről, beszerzési folyamatait leegyszerűsítheti azzal, ha a csomagolásra kerülő címkét a csomagolás megvásárlásával egy időben, egy helyről szerzi be.

Csomagolásfejlesztés, dizájn és címketervezés


Digitális nyomtatási eljárásaink költséghatékonyak, ezáltal kedvező árakat tudunk biztosítani kis és nagy mennyiség megrendelése esetén egyaránt.

Egyetlen vásárlási folyamat során tudhatja le a csomagolás megvásárlását és a termékre kerülő címke beszerzését is, ezzel pedig időt és pénzt takaríthat meg.

A csomagolás és a címke egyszerre kerül kiszállításra, a csomagolás beszerzése után nem kell a címke megrendelésével időznie, illetve annak kiszállítására várnia, adott esetben többletköltségért.

Anyagok, felületek


Csomagolásaink paramétereit tökéletesen ismerjük, így a címkézhető, dekorálható felületek pontos méreteivel is tisztában vagyunk, ezáltal bizonyos cikkekhez már meglévő sabloncímkével is rendelkezünk.

Termékeink anyagához, sőt akár vásárlóink végtermékéhez megfelelő nyomtatási eljárásokat tudunk ajánlani.

Például: samponhoz nem biztos, hogy a címke lesz a megfelelő eljárás, lehetséges alternatíva lehet a flakonra, tubusra történő UV nyomtatás.

Mire figyeljünk nyomdai fájlokkal kapcsolatban?

Tegye próbára címketervező csapatunkat!

Terméke csomagolása és címkéje a legbeszédesebb eszköz az értékesítés növelésében. A kozmetikai, háztartási-vegyipari és gyógyszeripari csomagolások területén eltöltött több mint 20 éves tapasztalatunkkal segítünk, hogy terméke kiemelkedjen a tömegből.


Amennyiben nincs kész grafikai anyaga, az ajánlatkérés gyors és egyszerű:
írja meg nekünk milyen csomagoláshoz szeretne dekorációt foglalja össze egy rövid leírás (brief) keretein beül, hogy milyen terméke van, kiknek szól, és mit szeretne kifejezni.

Kíváncsi rá, hogyan készül?

Tekintse meg videónkat szolgáltatásainkról,
valamint a címkézésről!

Elérhetőségeink:

+36 70 624 3922

nyomda@nordtek.hu

Címke nyomtatás referenciáink és nyomtató gépünk

További szolgáltatásaink

×