Területi lefedettség

Európán belül és kívül egyaránt törekszünk arra, hogy minél több országban hatékonyan kiszolgálhassuk vevőinket. Rendszerünk már több mint 15 nyelven elérhető és számos országban helyi partnereink segítségével juthat hozzá a kívánt csomagoláshoz. Az All In Packaging oldalain Ön is vásárolhat folyamatosan bővülő termékkínálatunkból, akár nemzetközi partnereinken keresztül. Csomagolóanyag-beszállítóként pedig Ön is csatlakozhat rendszerünkhöz.

Innováció

Az innovatív csomagolások nagyban befolyásolják a termékek piacképességét. Az All In Packaging a legújabb csomagolási megoldásokat kínálja Önnek és partnereinek. Beszállítóként új termékeinek Ön is hamar piacot találhat.

Bízza szakértőkre termékei csomagolását!

Cégünk 1997 óta forgalmaz csomagolóanyagokat. Mára több ezer cégnek segítettünk csomagolások megvalósításában. Ügyfeleink között a kisvállalkozásoktól a multinacionális cégekig számos iparág képviselője megtalálható. Segítünk Önnek abban, hogy terméke a leghatékonyabb csomagolásban kerüljön a boltok polcaira.

Saját márkás terméke

3 egyszerű lépésben lehet saját márkás terméke! Innovatív marketing eszköz, upsell termék vagy céges ajándék? Szolgáltatásunk segítségével a kis- és középvállalkozások számára is elérhetővé válnak a saját márkás termékek, akár kis tétel megrendelése esetén is.

Csomagolás nagykereskedés

Csomagolóanyag kínálatunk széles választéka sokoldalú megoldásokkal szolgál a legtöbb iparág számára, mint a kozmetika, vegyipar, egészségügy és élelmiszeripar. Karos szórófejek, pumpák, tégelyek, flakonok, habpumpák, kartondobozok, élelmiszer-csomagolás és még számos csomagolóanyag típus kapható. Látogasson el az All In Packaging oldalaira, ahol ezeket azonnal megrendelheti!

Kreatív csomagolás

Ütős és egyedi csomagolást szeretne? Csomagolóanyagok gyártása és kereskedelme mellett vállaljuk azok grafikai- és formatervezését is. Ügyfélközpontú szemléletünkkel már 15 éve kínálunk hatékony megoldást vevőink igényeinek kielégítésére. Az állandóan változó piaci igényekkel folyamatosan bővülő termékskálánkkal és naprakész szaktudásunk segítségével vesszük fel a versenyt.

Csomagolást keres?

Csomagolási komponensek széles választékát kínáljuk számos iparág számára. A csomagolóanyagok gyártása, kis-, és nagykereskedelme mellett kapcsolódó szolgáltatásokkal válik teljessé kínálatunk. Termékeinkkel és szolgáltatásainkkal segítünk Önnek a kívánt csomagolás megvalósításában.

Quality Discount Packaging

QDP szolgáltatásunkkal vevőt találunk feleslegessé vált csomagolóanyagaink számára, vagy épp Önnek kínálunk ezzel jó minőségű, ám költséghatékony alternatívát. Az újrahasznosítás így új értelmet nyer: kevesebb költség és energiafelhasználás, valamint alacsonyabb hulladék kibocsátás érhető el, mint az ismételt feldolgozás esetében.

Szolgáltatások

Az All In Packaging kínálta lehetőségek jóval túlmutatnak az optimális csomagolóanyag biztosításánál; igény esetén további kiegészítő szolgáltatásokat is biztosítunk vásárlóink részére. Ilyen a Saját Márkás termékek tervezése és kivitelezése, aminek minden lépésében segítséget nyújtunk!

Ön Kiválasztja, mi Feltöltjük, Megtervezzük, Kinyomtatjuk, és Felcímkézzük! Mindezt az Ön, és vásárlói ízlésére szabva.

  • Csomagolóanyag: Válassza ki több ezer termékünk közül az Ön töltőanyagához leginkább megfelelőt az allinpackaging.hu webáruházából!
  • Bértöltés: Kozmetikai és háztartási anyagok bértöltését is vállaljuk, akár kis szériás megrendelések esetén is! Legyen szó tisztítószerekről, samponról, tusfürdőről, dezodorokról, vagy akár parfümökről.
  • Grafikai tervezés: Grafikusaink szakértelmével segítünk termékének tökéletes megjelenést kölcsönözni – egyéni elképzelései alapján!
  • Címkézés: Az elkészült és jóváhagyott terveket a célnak megfelelő alapanyagra nyomjuk, majd felcímkézzük termékét.
  • Logisztika: A kész termék célba juttatásában is rendelkezésére állunk; termékeit kartonba csomagoljuk, és azok szállítását is vállaljuk!
  • Kutatás-fejlesztés: Vevőink és a piac igényeinek kielégítésére projekt jellegű kutatás-fejlesztési tevékenységünkkel új formákat, megoldásokat, prototípusokat és a megvalósításukhoz szükséges eszközöket állítjuk elő.

Nincs más teendője, mint kapcsolatba lépni velünk, és megosztani elképzeléseit!

A NordtekGroup 1997 óta forgalmaz csomagolóanyagokat. Eddig közel tízezer ügyfelünknek segítettünk csomagolások megvalósításában világszerte. Partnereink között a kisvállalkozásoktól a multinacionális cégekig számos iparág képviselője megtalálható.
© 2009-2017 Nordtek Packaging