Területi lefedettség

Európán belül és kívül egyaránt törekszünk arra, hogy minél több országban hatékonyan kiszolgálhassuk vevőinket. Rendszerünk már több mint 15 nyelven elérhető és számos országban helyi partnereink segítségével juthat hozzá a kívánt csomagoláshoz. Az All In Packaging oldalain Ön is vásárolhat folyamatosan bővülő termékkínálatunkból, akár nemzetközi partnereinken keresztül. Csomagolóanyag-beszállítóként pedig Ön is csatlakozhat rendszerünkhöz.

Innováció

Az innovatív csomagolások nagyban befolyásolják a termékek piacképességét. Az All In Packaging a legújabb csomagolási megoldásokat kínálja Önnek és partnereinek. Beszállítóként új termékeinek Ön is hamar piacot találhat.

Bízza szakértőkre termékei csomagolását!

Cégünk 1997 óta forgalmaz csomagolóanyagokat. Mára több ezer cégnek segítettünk csomagolások megvalósításában. Ügyfeleink között a kisvállalkozásoktól a multinacionális cégekig számos iparág képviselője megtalálható. Segítünk Önnek abban, hogy terméke a leghatékonyabb csomagolásban kerüljön a boltok polcaira.

Saját márkás terméke

3 egyszerű lépésben lehet saját márkás terméke! Innovatív marketing eszköz, upsell termék vagy céges ajándék? Szolgáltatásunk segítségével a kis- és középvállalkozások számára is elérhetővé válnak a saját márkás termékek, akár kis tétel megrendelése esetén is.

Csomagolás nagykereskedés

Csomagolóanyag kínálatunk széles választéka sokoldalú megoldásokkal szolgál a legtöbb iparág számára, mint a kozmetika, vegyipar, egészségügy és élelmiszeripar. Karos szórófejek, pumpák, tégelyek, flakonok, habpumpák, kartondobozok, élelmiszer-csomagolás és még számos csomagolóanyag típus kapható. Látogasson el az All In Packaging oldalaira, ahol ezeket azonnal megrendelheti!

Kreatív csomagolás

Ütős és egyedi csomagolást szeretne? Csomagolóanyagok gyártása és kereskedelme mellett vállaljuk azok grafikai- és formatervezését is. Ügyfélközpontú szemléletünkkel már 15 éve kínálunk hatékony megoldást vevőink igényeinek kielégítésére. Az állandóan változó piaci igényekkel folyamatosan bővülő termékskálánkkal és naprakész szaktudásunk segítségével vesszük fel a versenyt.

Csomagolást keres?

Csomagolási komponensek széles választékát kínáljuk számos iparág számára. A csomagolóanyagok gyártása, kis-, és nagykereskedelme mellett kapcsolódó szolgáltatásokkal válik teljessé kínálatunk. Termékeinkkel és szolgáltatásainkkal segítünk Önnek a kívánt csomagolás megvalósításában.

Quality Discount Packaging

QDP szolgáltatásunkkal vevőt találunk feleslegessé vált csomagolóanyagaink számára, vagy épp Önnek kínálunk ezzel jó minőségű, ám költséghatékony alternatívát. Az újrahasznosítás így új értelmet nyer: kevesebb költség és energiafelhasználás, valamint alacsonyabb hulladék kibocsátás érhető el, mint az ismételt feldolgozás esetében.

Rólunk

Nordtek Imexco

A NordtekGroup 1997 óta forgalmaz csomagolóanyagokat. Eddig közel tízezer ügyfelünknek segítettünk csomagolások megvalósításában világszerte. Partnereink között a kisvállalkozásoktól a multinacionális cégekig számos iparág képviselője megtalálható.

Mára egész Európában és azon kívül is értékesítjük termékeinket. Partnereinket leányvállalatainkon és Shared Service Center-ünkön keresztül, valamint az All In Packaging rendszer segítségével, 14 nyelven beszélve érjük el.

Kiemelt célunk az, hogy teljes körű szolgáltatásokat nyújtsunk ügyfeleinknek, ezért folyamatosan bővítjük termék-és szolgáltatás kínálatunkat. Az is elég, ha Ön csak az ötletet hozza, a tervezéstől a késztermékig mi minden másban segítünk.

A hagyományos értékesítésünket az All In Packaging online rendszere támogatja, mely részben termékkatalógusként működik, de az oldalon közvetlenül is megrendelhetőek termékeink. Az All In Packaging webáruház segítségével könnyedén megrendelheti a szükséges csomagolóanyagokat az interneten, egy helyről válogathat számos gyártó több ezer termékéből.

Segítségünkkel lényegesen leegyszerűsítheti a csomagolóanyag beszerzését, termékei csomagolásának megvalósítását. Ha minket választ, akkor elég egyetlen beszállítóval kapcsolatot tartania, nálunk a csomagolóanyagok mellett a kapcsolódó szolgáltatások széles skáláját is eléri.

Válogathat „surplus”, elfekvő termékeink közül, amelyekkel csökkentett árakon érheti el a legnagyobb és legnevesebb gyártók termékeit is. Válogatását megkönnyíti a surplus termékek kínálására létrehozott Quality Discount Packaging oldalunk.

Szolgáltatásaink:

 • Formatervezés
 • Grafikai tervezés
 • Szerszámkészítés
 • Nyomtatási szolgáltatások
 • Bértöltés
 • Dekoráció: szitázás, prégelés, cimkézés, metallizálás
 • Logisztikai szolgáltatások

Működésünk alapjai:

 

 • Shared Service Center, 14 nyelven beszélő értékesítő csapattal
 • Partner hálózat Európában és a világ számos pontján
 • Gyártó partnerek minden földrészről
 • 5.000 m2 raktár és logisztikai központ
 • ISO 9001:2008 szerinti működés, SAP vállalatirányítási rendszer, összekötve az All In Packaginggel és partnereink vállalatirányítási rendszereivel
 • beszerzési, logisztikai és minőségellenőrzési iroda Kínában

 

Ne habozzon, bízza csomagolását a szakértőkre! Kérjen tőlünk ajánlatot, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot!

30 Worthing road Horsham RH12 1SL England

Headquarters

 

 

A NordtekGroup 1997 óta forgalmaz csomagolóanyagokat. Eddig közel tízezer ügyfelünknek segítettünk csomagolások megvalósításában világszerte. Partnereink között a kisvállalkozásoktól a multinacionális cégekig számos iparág képviselője megtalálható.

© 2009-2017 Nordtek Packaging